Asiakaspuhelin arkisin klo 10-17, la klo 10-14 010 440 9410 Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Oy Eräkontti Ab (jäljempänä ”Eräkontti” tai ”me”) kerää, tallentaa ja käsittelee Eräkontin asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja rekisterinpitäjänä. Olemme sitoutuneet noudattamaan soveltuvaa lainsäädäntöä Eräkontin toiminnassa. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme muutoin henkilötietojasi tässä kuvatun tietosuojakäytännön mukaisesti. 

TIETOJENKÄSITTELY ERÄKONTILLA

  • Keräämme henkilötietojasi, kun asioit toimipisteessämme taikka verkkokaupassamme. Tietojasi käsitellään, kun rekisteröidyt Eräkontin verkkopalvelussa, ostat tuotteitamme, tilaat uutiskirjeen, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen, annat palautetta tai olet muuten yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse kirjautumisen tai kampanjaan osallistumisen yhteydessä tai tietoja, jotka tallentuvat samalla, kun käytät verkkopalvelujamme ja vierailet verkkosivustollamme (esimerkiksi evästeet ja IP-osoitteet). 
  • Lähetämme sinulle lain sallimissa rajoissa suostumuksen tai asiakkuuden perusteella sähköistä suoramarkkinointia ja kohdennamme henkilötietojesi käsittelyn avulla sinulle juuri sinua kiinnostavaa markkinointia.
  • Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme sinulle oikeuksistasi rekisteröitynä ja siitä, miten voit niitä käyttää.

1 YHTEYSHENKILÖ JOKA VASTAA TIETOSUOJAAN LIITTYVIIN KYSYMYKSIISI

2 MILLAISIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

3 MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME TIETOJA?

4 MILLÄ PERUSTEELLA MEILLÄ ON OIKEUS KÄSITELLÄ TIETOJASI?

5 LUOVUTAMMEKO HENKILÖTIETOJASI?

6 SIIRRÄMMEKÖ HENKILÖTIETOJASI KOLMANTEEN MAAHAN?

7 MITEN KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

8 REKISTERÖIDYN OIKEUDET: MITEN VOIT VAIKUTTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN?

9 OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE

10 MISTÄ KERÄÄMME HENKILÖTIEDOT?

11 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TURVALLISUUS: MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI?

12 EVÄSTEET JA KÄYTTÄJIEN SEURAAMINEN

13 MUUTOKSET ERÄKONTTIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖIHIN

1 YHTEYSTIETOMME

Voit ottaa meihin yhteyttä tietosuoja-asioissa sähköpostitse: erakontti@erakontti.fi tai postitse [Kinturinkuja 4, 11120 Riihimäki].

Yhteyshenkilö:
Max Suominen

2 MILLAISIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

2.1 Asiakastiedot

Kun ostat tuotteita verkkokaupastamme tai myymälästämme, käsittelemme seuraavia antamiasi henkilötietoja: 

  • Rekisteröitymisen yhteydessä luotu salasana ja käyttäjätunnus
  • Nimi
  • Yhteystiedot: osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, maa
  • Ampuma-aseen hankkimisluvan ja hallussapitoluvan tietoja
  • Syntymäaika
  • Rekisteröidyn edustama yritys
  • Rekisteröidyn vapaaehtoisesti antama erillinen toimitusosoite
  • Rekisteröidyn vapaaehtoisesti antama Suomen Metsästäjäliiton jäsennumero 
  • Tiedot varauksista ja peruutuksista sekä virhetilanteiden perusteella maksetuista hyvityksistä
  • Tiedot asiakassegmentistä ja profiilistasi

Nämä tiedot ovat välttämättömiä ostosten tekemiseksi verkkokaupassamme, ellei erikseen ole toisin mainittu. Lisäksi voit soveltuvin osin antaa meille tiedon yrityksestä tai organisaatiosta jota mahdollisesti edustat kun asioit meillä.

Käsittelemme myös tietoja, jotka itse annat asiakaspalvelulle. Keräämme ja tallennamme asiakasviestintään ja yhteydenottoihin liittyvät tiedot sekä tiedot reklamaatioista ja asiakaspalautteista.

2.2 Eräkontin uutiskirjeen tilaajat

  • Tiedot uutiskirjeen tilaamisesta tai muusta markkinointiluvasta, kuten tieto suostumusajankohdasta ja –tavasta
  • Yhteystiedot
  • Tiedot siitä, oletko avannut uutiskirjeitä

2.3 Verkkosivusto 

Käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit Eräkontin verkkosivuilla, vaikka et olisikaan kirjautunut palveluumme. Kun siirryt Eräkontin verkkosivuille tai mobiilisovellukseen käsittelemme seuraavia tietojasi:  

  • IP-osoite
  • Selailun ajankohta
  • Miltä verkkosivuilta olet tulossa ja mille verkkosivuille siirryt seuraavaksi
  • Mitä linkkejä tai mainoksia klikkaat ja mitä mainoksia tai muita sisältöjä olet katsonut 
  • Miten kauan istunto kestää
  • Selaimesi (esimerkiksi Firefox tai Google Chrome) tai sovelluksen tyyppi ja muut vastaavat tiedot. 
  • Verkkosivuanalytiikan avulla johdettua tai profiloitua tietoa

Näiden tietojen käsitteleminen on osin välttämätöntä verkkosivustomme toiminnan takaamiseksi. Voit vaikuttaa selailun yhteydessä kerättyjen tietojen käsittelyyn muuttamalla selainasetuksiasi. Katso lisää evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttämisestä täällä.

3 MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME TIETOJA?

3.1 Verkkokaupan ostosten toteuttaminen

Käsittelemme henkilötietojasi tekemiesi varausten ja ostojen hallinnointiin, maksutapahtumien toteuttamiseen sekä muiden vastaavien velvoitteiden täyttämiseen. Lisäksi käsittelemme tietojasi alennusten ja etujen tarjoamiseksi sekä reklamaatioiden, virhetilanteiden ja muiden häiriötilanteiden selvittämiseksi. 

3.2 Eräkontin palveluiden ja myynnin kehittäminen

Käsittelemme henkilötietojasi Eräkontin tuotteiden, palveluiden sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja hallintaan sekä käyttökokemusten kehittämiseen. 

Yhdistämme eri palveluiden yhteydessä kerättyjä tietoja siltä osin, kuin tiedot on kerätty samaan käyttötarkoitukseen ja teemme tilastoja tuotteiden ja palveluiden kehittämisen edellyttämässä laajuudessa.

Lisäksi käsittelemme henkilötietojasi tarpeen mukaan myös väärinkäytösten ehkäisyyn ja tutkintaan.

3.3 Asiakasviestintä ja suoramarkkinointi 

Käsitellemme henkilötietojasi asiakaspalautteen vastaanottamiseen ja palautteeseen vastaamiseen. Henkilötietojasi käsitellään asiakasviestintää varten myös silloin, kun lähetämme sinulle toiminnastamme ja palveluistamme ilmoituksia ja viestintää, jotka eivät sisällä markkinointia.

Vaikka kieltäisit suoramarkkinoinnin, voimme kuitenkin edelleen lähettää sinulle Eräkonttia ja palveluitamme koskevia ilmoituksia, esimerkiksi informoida sinua palveluiden vika- ja häiriötilantilanteista ja ottaa sinuun yhteyttä tässä tarkoituksessa.

Jos olet tilannut uutiskirjeemme tai antanut muussa yhteydessä suostumuksesi sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämiseen, tai joissain tapauksissa silloin, kun olet antanut meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi tuotteen tai palvelun hankinnan yhteydessä ja päätämme käyttää kyseistä yhteystietoa vastaavien tuotteiden tai palvelujen suoramarkkinoinnissa, käsittelemme henkilötietojasi lain sallimissa rajoissa uutiskirjeen tai muun sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämiseksi.

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ja kieltää suoramarkkinoinnin lähettäminen. Näissä tapauksissa säilytämme tiedon antamastasi suoramarkkinointikiellosta niin kauan kuin käsittelemme sinusta muita henkilötietoja.

4 MILLÄ PERUSTEELLA MEILLÄ ON OIKEUS KÄSITELLÄ TIETOJASI?

4.1 Sopimus

Käsittelemme henkilötietoja sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa olet osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi.

Sopimus syntyy, kun informoimme selkeästi asiakkaita Eräkontin verkkokaupan sitovista ehdoista verkkosivustollamme ja asiakas rekisteröityy verkkopalveluumme ja tekee ostoksia verkkokaupassamme.

Verkkopalveluun rekisteröitymiseen ja verkkokaupassa tehtyihin ostoksiin liittyvä henkilötietojen käsittely toteutetaan sopimuksen perusteella siltä osin, kuin henkilötietojen käsittely on tarpeen rekisteröitymistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi taikka tuotteiden ostoa koskevan sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi.

4.2 Oikeutettu etu

Eräkontin oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi perustuu osin asiakassuhteen synnyttämään oikeutettuun etuun. Käsittelemme tietojasi markkinoinnin tarkoituksiin. 

Olemme tehneet intressipunninnan, jonka perusteella olemme todenneet, että rekisteröityjen oikeudet ja vapaudet eivät syrjäytä Eräkontin oikeutettua etua käsitellä henkilötietoja asiakassuhteen perusteella. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu Eräkontin oikeutettuun etuun. Tällöin arvioimme, onko henkilötietojen käsittelyn jatkamiselle olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää oikeutesi ja etusi. Voit lukea lisää oikeuksistasi täältä.

4.3 Suostumus

Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksen perusteella siltä osin, kuin olet antanut suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin ja lähetämme sinulle säännöllisesti Eräkontin uutiskirjeen tai muuta sähköistä suoramarkkinointia. 

Käsittelemme myös evästeiden avulla kerättyjä henkilötietojasi evästeiden asettamista koskevan suostumuksen perusteella.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin ilmoittamalla asiasta yhteyshenkilöllemme tai klikkaamalla jokaisen suoramarkkinointiviestin alakulmassa olevaa peruutuslinkkiä. 

4.4 Lakisääteinen velvoite

Eräkontti käsittelee asiakkaan henkilötietoja lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, kun Eräkontti rekisteröi henkilön syntymäajan, ampuma-asetta hankittaessa hankkimisluvan tietoja ja patruunoita, ruutia, nalleja ja äänenvaimentimia hankittaessa ampuma-aseen hallussapitoluvan tietoja.

5 LUOVUTAMMEKO HENKILÖTIETOJASI?

Emme luovuta henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. 

Luovutamme henkilötietojasi myös kulloinkin voimassa olevan lain tai pakottavan viranomaismääräyksen perusteella. Tulevaisuudessa voimme luovuttaa henkilötietojasi mahdolliselle ostajalle tai tämän neuvonantajalle mahdollisen yritysjärjestelyn yhteydessä. 

Siirrämme henkilötietojasi Eräkontin valikoimille yhteistyökumppaneille, joille olemme ulkoistaneet henkilötietojen käsittelyä sisältäviä tehtäviä. Yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietojasi Eräkontin lukuun osapuolten välisen yhteistyösopimuksen perusteella. Tällöin tietojen käsittelijällä ei ole oikeutta käsitellä siirrettyjä tietoja omaan lukuunsa tai omiin tarkoituksiinsa. Siirrämme henkilötietojasi kassajärjestelmäpalveluntarjoajalle, IT-palveluntarjoajille ja taloushallinnon palveluntarjoajille tietojen säilyttämiseksi ja käsittelemiseksi Eräkontin ohjeiden mukaan Eräkontin tässä kuvauksessa määrittelemiin tarkoituksiin. 

6 SIIRRÄMMEKÖ HENKILÖTIETOJASI KOLMANTEEN MAAHAN?

Emme siirrä henkilötietojasi EU- ja ETA -alueen ulkopuolelle. 

7 MITEN KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen kohdassa 3 kuvattujen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi. 

Henkilötietojen säilytysajat määräytyvät seuraavilla perusteilla: 

  • Jos et ole kirjautunut Eräkontin verkkokauppaan viimeisen kahdenkymmenenneljän (24) kuukauden aikana, pyydämme sinua uudistamaan käyttöoikeutesi. Jos et reagoi pyyntöömme, katsomme asiakassuhteen päättyneeksi. 
  • Jos olet tehnyt hankintoja tai tilauksia kirjautumatta palveluumme, säilytämme henkilötietojasi kahdentoista (12) kuukauden ajan, jonka jälkeen tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen kuluttajansuojaan ja kirjanpitoon liittyvien lakisääteisten velvoitteidemme hoitamiseksi.
  • Jos olet tilannut uutiskirjeemme tai antanut muuten suostumuksen suoramarkkinoinnin lähettämiseen, säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin uutiskirjeen tilaus on voimassa. Jos peruutat uutiskirjeen tilauksen eli peruutat suostumuksesi sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämiseen, lopetamme uutiskirjeen toimituksen sinulle ilman aiheetonta viivytystä, mutta säilytämme peruutuksen jälkeen tietoa markkinointikiellosta niin kauan kuin henkilötietojasi käsitellään muihin tarkoituksiin esimerkiksi verkkokaupan hankintojen perusteella.

8 REKISTERÖIDYN OIKEUDET: MITEN VOIT VAIKUTTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN? 

Voit käyttää tietosuoja-asetuksen mukaisia rekisteröidyn oikeuksia toteuttamalla pyynnön kirjallisesti. Voit saada lisätietoa ja ohjeistusta oikeuksistasi ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme.

Huomaathan, että voimme tarpeen mukaan pyytää sinua toimittamaan lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.  

8.1 Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada Eräkontilta vahvistus siitä, käsitelemmekö sinua koskevia henkilötietoja. Sinulla on lisäksi oikeus saada pääsy sinua itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä tietosuoja-asetuksen mukaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä. 

Emme anna sinulle pääsyä sellaisiin tietoihin, jotka ovat Eräkontin liikesalaisuuksia tai luottamuksellisena pidettäviä tietoja taikka tietoja, jotka voisivat loukata toisen henkilön yksityisyydensuojaa.

Kun käytät oikeuttasi saada pääsyn tietoihin, me toimitamme sinulle jäljennöksen käsittelemistämme sinua koskevista henkilötiedoista. Jos pyydät useampia jäljennöksiä, voimme periä niistä hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun. Jos esität pyynnön sähköisesti, toimitamme tiedot sinulle yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, paitsi, jos pyydät toimitusta suullisesti tai paperisena.

8.2 Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai täydentämään sinua itseäsi koskevat epätarkat ja virheelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Voimme pyytää sinua toimittamaan lisäselvitystä, jos tarvitsemme lisätietoja esimerkiksi henkilöllisyytesi varmistamiseksi tai toimittamiesi uusien tietojen paikkansapitävyyden vahvistamiseksi. 

Voit itse oikaista ja päivittää omia tietojasi kirjautumalla verkkopalveluumme. 

8.3 Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus saada Eräkontti poistamaan sinua itseäsi koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, jos: 

  • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin (jos et esimerkiksi ole enää asiakas ja viimeiset ostokset tai muut asiakastapahtumat on tehty useita vuosia sitten);
  • vastustat henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä tai vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin;
  • Eräkontti on käsitellyt henkilötietoja lainvastaisesti; tai
  • henkilötiedot on poistettava Eräkonttiin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Arvioimme oikeutesi ja mahdollisuutemme poistaa tiedot tapauskohtaisesti. Pyrimme kunnioittamaan toiveitasi ja oikeuttasi tietojen poistamiseen lain sallimissa rajoissa.

8.4 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä siten, että henkilötietoja saa säilyttämisen lisäksi käsitellä ainoastaan sinun suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi taikka toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi, jos:

  • kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin rajoitamme käsittelyä tietojen paikkansapitävyyden varmistamisen ajaksi;
  • käsittelemme henkilötietojasi lainvastaisesti, ja vastustat henkilötietojen poistamista ja vaadit sen sijaan henkilötietojen käytön rajoittamista;
  • Eräkontti ei tarvitse enää henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin ja muutoin poistaisimme tietosi, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi; tai 
  • olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella ja odotat sen toteamista, syrjäyttävätkö Eräkontin oikeutetut edut vastustamisesi perusteet. 

8.5 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Jos olet itse toimittanut henkilötietosi meille esimerkiksi kirjautuessasi verkkokauppaamme, sinulla on oikeus saada kyseiset henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, siltä osin kuin:

  • suoritamme käsittelyä automaattisesti; ja
  • käsittely perustuu joko suostumukseesi (kuten uutiskirjeen tilauksen kohdalla) tai henkilötietojesi käsittely on tarpeen sopimuksen, esimerkiksi verkkokaupan sopimuksen täytäntöön panemiseksi.   

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen rajoittuu menettelyyn, joka ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin tai vapauksiin. Emme toimita tai siirrä sinulle tai toiselle rekisterinpitäjälle muiden henkilöiden henkilötietoja tai Eräkontin liikesalaisuuksiksi luettavia tietoja. 

Sinulla ei ole oikeutta siirtää tietoja järjestelmästä toiseen, jos kyseisiä henkilötietoja käsitellään Eräkontin oikeutetun edun tai lakisääteisen velvoitteen perusteella.

8.6 Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella siltä osin kuin käsittelymme perustuu oikeutettuun etuun, jos suorittamallemme käsittelylle ei ole olemassa tärkeää ja perusteltua syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi ja vapautesi. 

Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit myös vastustaa suoramarkkinointia varten suorittamaamme profilointia. Emme enää lähetä sinulle suoramarkkinointia tai käsittele henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksessa tämän vastustamisoikeuden käyttämisen jälkeen.

9 OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE 

Sinulla on oikeus tehdä valitus Suomen tietosuojavaltuutetulle tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä on loukattu tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi. 

10 MISTÄ KERÄÄMME HENKILÖTIEDOT?

Keräämme henkilötietojasi sinulta itseltäsi sähköisten lomakkeiden avulla verkkosivuillamme sekä mobiilisovelluksessamme. Keräämme henkilötietoja myös kampanjoiden ja asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä sekä sosiaalisen median tilien ja evästeiden avulla.

Keräämme ja päivitämme henkilötietoja ja profiiliasi myös yhteistyökumppaneilta saamiemme tietojen avulla sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä, kuten Väestörekisterikeskuksesta ja luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä.

Lisäksi keräämme ja päivitämme henkilötietoja verkkosivujen evästeiden ja muiden seurantatekniikkojen avulla. 

11 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TURVALLISUUS: MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Henkilötiedot säilytetään järjestelmissä, jotka ovat palomuurein, salasanoin tai muuten teknisin ja organisatorisin keinoin suojattuja. Tuotamme ja suunnittelemme kaikki palvelumme tietosuoja ja tietoturva huomioiden. Tietokannat ja järjestelmät on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla ulkoisia tietomurtoja vastaan. Huolehdimme asianmukaisesti tietoliikenneturvallisuudesta ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä riskeistä ottaen huomioon riskin todennäköisyys ja suojattavan tiedon luonne.

Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan niillä Eräkontin työntekijöillä, joilla on tarve käsitellä henkilötietoja vastuutehtäviensä hoitamiseksi, on pääsy Eräkontin käsittelemiin henkilötietoihin. 

12 EVÄSTEET JA KÄYTTÄJIEN SEURAAMINEN

12.1 Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voidaan toimittaa päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Käytämme evästeitä verkkopalvelumme toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi, kuten kirjautumisen ja ostoskoriominaisuuden toteuttamiseksi.

Evästeiden avulla keräämme tietoja käyttämistäsi päätelaitteista ja käyttäytymisestäsi palvelussamme, kuten tietoja siitä, miltä sivulta olet saapunut palveluumme, mitä selainta käytät tai milloin ja mitä palvelun osiota olet selannut. Käytämme näitä tietoja esimerkiksi verkkopalvelumme käyttömukavuuden kehittämiseen, kävijädatan analysoimiseen, asiakastutkimukseen, sisältöjen personointiin sekä viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen ja mainonnanhallintaan. 

12.2 Miten kiellät evästeiden käytön?

Sinulla on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivustomme ja palveluidemme osien tai toimintojen käyttämiseen tai jopa estää niiden käyttämisen kokonaan.

12.3 Google Analytics

Käytämme Google Analytics –analysointiohjelmaa, joilla analysoidaan, miten käytät sivustoa. 

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja sivuston liikenteestä verkkosivuston operaattoreille ja voidakseen tarjota muita sivustoliikennettä ja internetin käyttöä koskevia palveluita. 

Voit myös estää evästeiden avulla kerättyjen verkkosivustomme käyttöön liittyvien tietojen keräämisen ja käyttämisen Googlessa lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä selainlisäosan: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi. Huomaathan, että tämä lisäosa on selain- ja tietokonekohtainen. Voit tutustua Googlen tietosuojakuvaukseen täällä: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

13 MUUTOKSET ERÄKONTTIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖIHIN

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihimme, esimerkiksi omien toimintatapojemme tai lainsäädännön ja tulkintakäytäntöjen muutosten perusteella. Suosittelemme, että tutustut tietosuojainformaatioomme säännöllisesti, jotta saat kattavat tiedot mahdollisesti tehdyistä muutoksista.

Kun muutamme tietosuojakäytäntöjämme, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

Verkkopankit ja luottokortit

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 21.11.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Eräkontti
Kinturinkuja 4
11120 Riihimäki

010 440 9410
erakontti@erakontti.fi
www.erakontti.fi
0107754-4

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout Finland Oy jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Eräkontti
Kinturinkuja 4
11120 Riihimäki

010 440 9410
erakontti@erakontti.fi
www.erakontti.fi
0107754-4

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.